Penjagaan Dalaman Wanita secara tradisional... pasti mengagumkan anda dan mengeratkan hubungan intim bersama suami tercinta.. cubalah.. hubungi saya, PENGEDAR Jamu Susuk Dara dgn segera 012-3011592.. org lain telah merasai keberkesananya... anda bila lagi...

Tuesday, 10 September 2013

PERUBAHAN YANG KETARA

Sesungguhnya saya tiada rahsia lain untuk pulihkan kulit yang bermasalah.. NOUR AIN satu-satunya produk yang sangat-sangat bagus..dengan izinNya.. tak perlu membazir untuk memilih produk yang mahal & belum tentu boleh pulihkan kulit bermasalah..

FOR MORE INFO..
PM/CALL/SMS 012-3011592
WHATSAPP 018-2535801








BEAUTY SOAP NOUR AIN

Beliau berkongsi,
Seorang rakan memberitahu anak lelakinya berusia 13 tahun mempunyai masalah jerawat yang agak serius. Secara diam-diam si anak telah menggunakan sabun Nour Ain milik ibunya. 

Dalam masa beberapa hari penggunaan si anak memaklumkan kepada ibunya bahawa jerawat di wajahnya sudah semakin berkurangan, malahan rakan-rakan di sekolah turut menegur 'wajah hang nampak macam orang beriman!'.

Dapatkan Nour Ain secara COD di Klang, Putrajaya dan Melaka dengan menghubungi Saya Puan Jasria Garage Garage
HP 012-3011592


Nour Ain UV Foundation

Memakai Nour Ain UV Foundation sungguh selesa kerana ia meresap pada kulit wajah. 

Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi.

Membiarkan muka terdedah pada cuaca panas terik akan berisiko untuk kulit jadi lebih kering.


Thursday, 11 July 2013

JOM daftar sebagai Agen Jamu Susuk Dara...

apa keistimewaannye nak jadi agen ni,,
1. register rm100 (tambahan pos ss rm11,sm rm 7) terus dpt less 20% pembelian produk JSD
2. Takda modal? takpa.. blh buat dropship.. (pack brg, pos brg dan htr brg sy yg buatkn tapi pendaftaran tetap dikenakan)
3. senang sgt2.. duk ngadap laptop or komputer sambil berFB tau...
4. sambil FB sambil dpt RM tau.. sambil tu dpt gak rs kepuasan hati dpt menolong org selesaikan mslh dalaman..
5.niat kite btul, maka btul lah dan jaya lah JSD kite

jom sertai ahli keluarga JSD

Dengan modal serendah RM 100

KEUNTUNGAN 20%
APA NAK TUNGGU LAGI???
BERMULA LAH DARI LANGKAH PERTAMA!!

Saturday, 11 May 2013

FEMINIM WASH RM48


AGAR HUBUNGAN TERUS BAHAGIA...Pastikan VAGINA Anda TETAP SIHAT

Sebagai seorg wanita apatah lagi yg bakal melangsungkan p'khawinan, alat sulit (vagina) adalah organ t'penting yang perlu diberi penjagaan rapi.

Ini penting untuk kebahagiaan rumahtangga bersama suami tersayang. Vagina mempunyai dua fungsi utama iaitu hubungan seks & melahirkan anak.

Ciri-ciri vagina yang sihat :
1- Tidak mengalami keputihan
2- Tiada luka
3- Bebas penyakit
4- Boleh melahirkan anak

JIKA ANDA TIDAK MAHU VAGINA ANDA BERMASALAH, AMBILAH TINDAKAN SEGERA SUPAYA TIDAK BERLARUTAN...

FEMININE WASH dari Jamu Susuk Dara mampu memberi anda kesihatan untuk vagina. Ia juga mampu memberi keselesaan pada anda, boleh merawat masalah keputihan & kegatalan pada vagina.

FEMININE WASH kami berfungsi membasmi kuman & fungus. Anda akan rasa nyaman & selesa terutama pd mereka yg kuat berpeluh.

FEMININE WASH kami bukan sekadar mencuci tapi merawat masalah anda...Dapatkan segera!!!

Nama Produk : Cool Medicated Feminine Wash
Kuantiti : 100 ML

Baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine BERUBAT yang sesuai untuk KEPUTIHAN.

Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..

Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....

Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7) Kebersihan yang meyakinkan.

Sila SMS Jas 012-3011592 untuk khidmat nasihat
  



Thursday, 18 April 2013

Pengambilan Agen JSD

Pengambilan Agen JSD
Pendaftaran Rm 100 + Postage Sm 7 Ss11.
Dpt Produk Jsd Masker V 5 paket
Pembelian Seterusnye 20%
FATIMAH LIM
maybank : 162049874199
No. Tel Saya: 012-3011592 (JAS)
Jika Pembayaran Telah Dibuat Sila
Masukkan Maklumat Seperti
Nama Penuh :
Nama Panggilan :
Nama Fb :
Nombor K/P :
Umur :
Status :
No. H/P :
Email :
Facebook Link :
Alamat :
**Inbox Saya Salinan Ic / Gambar


Friday, 5 April 2013

JAMU JALINAN CINTA RM48


Soklan :-
JJC bole stopkan period yg berpanjangan ke?

Bukan utk wanita yg tgh berpantang
je tau!!sesuai juga pada WANITA@
ANAK DARA yg mengalami masalah
berikut :
~ Jerawat Batu
~ Jerawat bernanah
~ Bisul pd wajah atau bdn
~ Kulit muka kasar seakan berpasir
~ Mengalami luka
~ Period yg dtg bpnjgn xbhnti
~ Sakit kulit / kudis
~ buang angin dlm bdn,
~ melawaskan pembuangan

JAWAPAN:-
JJC bole merawat period yg berpanjangan yg disebabkan ketidakstabilan hormon SAHAJA.. pastikan period berpanjangan bukan disebbkan oleh cyst, fibroid, endometriosis atau masalah rahim yg berat..

mempercepatkan darah tu keluar n dan menyembuhkan luka. maybe rahim dia luka tu sbb bledding.
Jamu bersalin @ Jamu Jalinan Cinta
NEW PRODUCT!!!!!
KHASIAT DAN FORMULA RAHSIA SEJAK TAHUN 1850-an
PERMINTAAN PASARAN SETEMPAT YANG TIADA BANDINGANNYA..
dulu kini dan selamanya diyakini dan sentiasa ada permintaan dari kenalan saudara handai dan orang sekampung

Jamu bersalin @ Jamu Jalinan Cinta

Rm 48 (40biji)
2bj slps sarapan
...
2bj mlm (6ptg)

Fungsi:
Melancarkan peredaran darah
Mmbnykkn susu badan
Mmpercepatkn luka sembuh
Membaik pulih luka dalaman
Memberi tenaga dan kesegaran badan selepas bersalin
Melancarkan pembuangan air besar dan kecil
Membuang angin dalam badan
Menghangatkan badan dari terkena sejuk2 meroyan

Terhasil daripada:
Madu
Belut
Ikan haruan
Rempah ratus wanita
-manjakani
-kacip fatimah
-lempoyang
-kunyit putih dll